Moti

Shtëpia modës Er-Rosi nga Kamenica dhuroj fustan për ndihmë të... Shtëpia modës Er-Rosi nga Kamenica dhuroj fustan për ndihmë të...

Në Mbrëmjen Humanitare në ndihmë të sëmurëve nga kanceri që u mbajt në Prishtinë, Shtëpia e Modes Er-Rosi nga Kamenica dhuroj një fustan që ...

Read More

Presidenti Nishani fal namaz në xhaminë e Profetit Muhammed në Medine (Foto) Presidenti Nishani fal namaz në xhaminë e Profetit Muhammed në Medine (Foto)

Presidenti Nishani është për një vizitë disa ditore në Arabinë Saudite. Gjatë gjithë vizitës së tij ai është shoqëruar nga autoritetet më të...

Read More

Zvicra ndihmon punësimin e të rinjve me mbi 7 milionë franga Zvicra ndihmon punësimin e të rinjve me mbi 7 milionë franga

Ministri i MPMS Arban Abrashi dhe Drejtori i Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë, Patrick Etienne, nënshkruan sot në Prishtinë Marrëve...

Read More

Në vend të përkujtimit të veprimtarit arbënesh  Enio Gërdoviq Në vend të përkujtimit të veprimtarit arbënesh  Enio Gërdoviq

  Shkruan:  Sylejman Morina Më 1993, kohë lufte, Zara ishte e rrethuar nga forcat ushtarake e paramilitare serbe, ...

Read More

Myftiu Naim Tërnava priti në takim kryetarin e Komunës Begzad Sinani dhe kryetarin e BIK-ut në Kamenicë ef. Bejtullah Hashani, flasin për realizim të projekteve Myftiu Naim Tërnava priti në takim kryetarin e Komunës Begzad Sinani dhe kryetarin e BIK-ut në Kamenicë ef. Bejtullah Hashani, flasin për realizim të projekteve

Zyra komunale e informimit njofton se kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës Naim Tërnava ka pritur në një takim në zyret e Bashkësisë Isl...

Read More

U përkujtuan dëshmorët e kombit Ramadan Kastrati, Arsim Isufi, Shemsi Isufi, Basri Canolli,  Ahmet Mehmeti dhe Beteja e Marecit U përkujtuan dëshmorët e kombit Ramadan Kastrati, Arsim Isufi, Shemsi Isufi, Basri Canolli, Ahmet Mehmeti dhe Beteja e Marecit

Zyra komunale e informimot shkruan se kryetari i Komunës Begzad Sinani me bashkëpunëtorë sot përkujtuan dhe nderuan dëshmorët e kombit Ramad...

Read More
 
Top